top of page

Jouw Laadpalen

Koopt u een elektrische auto of bent u nu al in bezit van een elektrische auto maar geen laadstation? Dan denk ik dat het slimmer zal zijn om nu uw eigen laadstation te laten plaatsen.

Voordelen van laadpalen

  • Elektrische wagen landen twee keer zo sneller dan met een gewone stopcontact ladder.

  • Kiest om thuis een Laadstation te installeren, bespaart u bovendien de tijd die nodig is om naar een openbare lader te reizen en te wachten - soms urenlang.

  • Beter voor uw batterij want autofabrikanten raden aan om het gebruik van een snellader van niveau 3 te beperken. Studies hebben aangetoond dat vaak Superchargers de batterij van een EV sneller kan aantasten dan opladers van een lager niveau.

  • Particulieren en zelfstandigen kunnen in de periode van 1 september tot 30 september een belastingvermindering krijgen voor de aankoop en installatie van een smart home laadstation. 1 augustus 2021, tot en met 1 augustus. 31, 2024.

  • Meer over u voordelen vertellen we u later.

chuttersnap-xfaYAsMV1p8-unsplash.jpg
chuttersnap-xfaYAsMV1p8-unsplash.jpg

Een Kwalititeit installatie voor een lage prijs

Bij een installatie van een laadstation komen er heel wat bij kijken zoals kiezen voor een laadpaal of wallbox? Welke type past bij u auto? Welke type net past beter voor mij? Hoeveel kWh heb ik nodig? En zo verder. Maar geen zorgen want bij ons kunnen we je helpen om snel antwoorden te krijgen op die vragen. Tijdens een gratis bezoek zullen we samen met u gaan uitzoeken wat u nodig hebt om een veilig, moderne en betaalbaar installatie waar u het wens. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte.
 

bottom of page