top of page
White Structure
House

Thuis Batterij

Verhoog uw energie-efficiëntie en onafhankelijkheid met All-In-CBAS' geavanceerde thuisbatterijen. Deze innovatieve oplossing is perfect geschikt voor huizen met zonnepanelen. Onze thuisbatterijen slaan overtollige energie op, zodat u altijd toegang heeft tot duurzame energie, zelfs als de zon niet schijnt.

Met onze thuisbatterijen kunt u uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet drastisch verminderen. Dit vertaalt zich in aanzienlijke besparingen op uw energierekeningen, terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst. Uw keuze voor All-In-CBAS betekent kiezen voor duurzaamheid en slimme, kosteneffectieve energieoplossingen.

Grijp nu uw kans om te profiteren van de voordelen van schone energie. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en maak de overstap naar een slimme, kostenbesparende energieoplossing met All-In-CBAS. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en uw financiën. Kies voor de toekomst met All-In-CBAS.

Jouw Voordelen

Money

Betaald

U bespaart op uw energierekening. Dat is een extra groot pluspunt nu de stroomtarieven ook nog eens zo scherp stijgen.

Recycling Logo

Milieuvriendelijk

U bent een voorloper en staat volledig in voor duurzame en milieuvriendelijke energie.

alexas_fotos-XruU70v6xCU-unsplash.jpg

Verhoog je rendement

Je levert geen elektriciteit tegen een goedkoper injectietarief aan het net, maar benut zelf je opgewekte energie wanneer er zon meer is.

Grafiek op het digitale tabletscherm.

Zeg neen tegen verbruikpiek

Ja het klopt, met een thuisbatterij verminder je de kans op hogerpieken wanneer je a voloté kunt genieten zonder stress

bottom of page