top of page
Installing Electrical Outlet

Reparaties en klusjes

De klusjesman die er voorzorg dat je kunt blijven genieten.

Reparaties en klusjes.

All-in CBAS in Aalter heeft een streepje voor op de concurrentie, want bij ons kunt u terecht voor meer dan enkel elektriciteitswerken. Wij zijn de ideale partner voor allerhande klusjes. Valt u plots in panne met een van uw elektrische toestellen? Geen probleem voor All-in Cbas, wij herstellen uw elektrisch toestel met de grootste zorg en een glimlach!

Hardware Tools

U hoeft u tijd niet te verspillen door op zoek te gaan naar een herstelling winkel. Met onze ervaring met iPhone toestellen kunnen we u garanderen dat u iPhone bij de juiste handen zal raken.

Is u iPhone stuk en je zou het zo snel mogelijk willen herstellen dan kunt u ook beroep doen op All-In-CBAS, want we kunnen er voor zorgen dat u iPhone zo snel mogelijk gemaakt kan worden. Vertel ons wat precies stuk is dan komen we u iPhone bij u thuis of op u werk repareren.

Smashed iPhones
iphone logo.png
Fixing a Smartphone

Is u tuin een beetje rommelig en heb je iemand nodig die wat orde kan brengen? Denk maar aan zaaien, planten, water geven, bemesten, snoeien, het wieden van onkruid, het maaien van gras, en het bestrijden en opruimen van ongedierte. Dan zijn we hier de ideale ondernemer voor u. met heel veel liefde en attentie willen we er voor zorgen dat u tuin helemaal top uitzien. Wat weg moet brengen we naar het containerpark voor jou, wat hersteld moet worden herstellen we het voor jou. Zo geniet je maximaal van u tuin.

Lawnmower
Picnic in Garden

Zoekt u iemand voor een werk dat niet vermeld is op de site? Geen probleem neem gerust contact op met ons en kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Wat we nog niet kunnen, zullen we het speciale voor u leren.
 

Klaar om mijn diensten te gebruiken?

bottom of page