top of page
Electrical Circuit

Schoonmaak

Laat ons het schoonmaken voor jou zodat je ervan kunt genieten.

SCHOONMAKENDIENST

Wij vinden het belangrijk om in een frisse en schone omgeving te zijn. Wanneer je omgeving fris en schoon is levert dit een soort van vrijheidsgevoel.

Het zorgt er ook voor dat een persoon zich op zijn gemak voelt. Veel mensen hebben niet altijd de tijd en zin om te schoonmaken. Sommige kunnen het gewoonweg niet vanwege bepaalde omstandigheden. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om zich in een frisse en schone omgeving te bevinden en daarvoor zijn wij hier.

Wij zullen jou omgeving poetsen naar uw wens!

 

Wij poetsen met plezier jou:

 

- Woning (appartementen, huizen, studio's, koten).

- Winkel (ramen in begrepen).

- Industrie (machines, vloer, wc).

- Wagens (privé, professioneel).

-Onderhouden van uw zonnepannele

 

We willen vooral de gedachten van onze klanten verlossen van het poetsen, want vele hebben hier geen tijd voor. Dus willen we onze klanten hiermee helpen zodat ze hun gedachten kunnen verzetten naar iets anders dan " Ik moet nog poetsen". Voor veer oudere mensen is kuisen iets moeilijker geworden als u bijvoorbeeld kijkt naar de oudere die jammer genoeg veel last krijgen van hun rug als zijn veel moeten bewegen. Dit was een van de voorbeden maar kijk ook eens ruim open naar de andere fysiek en/of mentaal waarmee onze oudere dagelijks moeten met vechten. het is niet dat ze het niet meer kunnen maar we vinden dat ze al genoeg gedaan hebben en dat ze nog volledig aan hun rust moeten denken. Wanneer het om werken gaat, is het best voor een baas of een werknemer om zich helemaal te kunnen concentreren op wat hij/zij met bezig is. Daarom is het helemaal normale wanneer de omgeving waarin men werkt niet helemaal proper kan zijn zoals het echt zou moeten zijn. We willen de werkgever en zijn werknemer verlossen van die stress.

Image by Gil Ribeiro

Het leven confronteer ons elke dag en de tijd staat ook niet vaak aan onze kant. In deze doelgroep horen we allemaal soms erbij.  Ken je dat wanneer we iets graag zouden willen doen en dat en dat we het dan niet doen en meestal zeggen we tegen ons zelf van ik

doe het een andere keer wel. We willen dus voorkomen dat het niet gekuist word omdat het goed uit kwam, door onze diensten zullen we er voor zorgen dat het toch wel goed komt.

Klaar om mijn diensten te gebruiken?

bottom of page